Zoeken
NL EN
Home > Wie zijn wij > Vacatures
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vacatures

Trainee Recruitment Consultant (fulltime)

Koelewijn kantoor

Ben jij een gedreven, salesgerichte ‘young professional’ met mensenkennis? Wil jij carrière maken binnen de sales en consultancy, bij een werkgever die veel in je investeert met opleidingsprogramma’s en trainingen en jouw salestalent omtovert tot succesvol recruitment consultant in de franchisebranche? Wacht dan niet langer op je best mogelijke carrièrestap!

Over Koelewijn & Partners, franchise consultancy & support

Bij Koelewijn & Partners houden wij ons bezig met alle aspecten van Franchise en commerciële samenwerkingen. Wij zijn marktleider in het ontwikkelen, uitbouwen en professionaliseren van franchiseorganisaties. Daarnaast organiseren wij bijeenkomsten en events. Dit doen wij al 30 jaar vanuit onze prachtige kantoorvilla in het hartje van Baarn (tussen Amersfoort en Hilversum, vlak aan de A1).

Franchise Recruitment…..

Werken als trainee Recruitment Consultant is uitdagend en dynamisch, geen dag is hetzelfde! Je gaat je bezighouden met allerlei zaken die verband houden met het werven en selecteren van ondernemers voor nationale en internationale franchiseformules, in zeer diverse branches. Van food en retail tot dienstverlening en van bekende, grote formules tot innovatieve startups. Je krijgt een unieke inkijk in diverse organisaties en je bent voor onze opdrachtgevers actief op zoek naar geschikte kandidaat-ondernemers. Je levert graag je bijdrage aan het behalen van de commerciële doelstellingen en je wil je graag verder ontwikkelen in relatiebeheer en sales.

Wat zijn jouw taken trainee Recruitment Consultant?

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren het searchen, benaderen en informeren van kandidaten via verschillende wervingskanalen en -activiteiten, waaronder via Social Media-campagnes. Je voert ook selectiegesprekken met kandidaten en beoordeelt hen op geschiktheid in ondernemerschap, visie en op een match met de betreffende franchiseorganisatie. Maar hier stopt het niet bij……Je begeleidt de aspirant-franchisenemer en onze opdrachtgever bij het verdere proces tot en met het opstellen van de franchisecontracten.
Je ideeën voor het door ontwikkelen van onze businessunit wordt gewaardeerd: je denkt bijvoorbeeld mee in het organiseren van bijeenkomsten en evenementen voor onze klanten, innovatieve wervingscampagnes en allerlei andere kansen om het bedrijf nog beter op de kaart te zetten!

Vereisten?

Wij zoeken een ambitieuze, commerciële, energieke ‘young professional’! Je bent een echte netwerker, krijgt energie van het proactief benaderen en het lijkt je leuk om mensen met een ondernemersdroom te begeleiden bij het vinden van een formule die bij ze past. Je kunt zelfstandig werken, maar je ondersteunt je collega’s van je afdeling daar waar je kunt! Verder ben je (of heb):

  • WO-afgestudeerd (bv. bedrijfskunde, HR, entrepreneurship, marketing of vergelijkbaar)
  • Affiniteit met ondernemerschap (en franchise)
  • Sociaal vaardig
  • Bekend met de mogelijkheden Social Media en het schrijven van pakkende wervingsteksten
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift)
  • Max. 3 jaar werkervaring

Wat biedt Koelewijn & Partners jou

Een (ca.) 18 maanden durend traineeship met uitzicht op een fulltime dienstverband met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je samenwerkt met een ambitieus team van professionals. Als onderdeel van het traineeship bieden we je professionele begeleiding en maandelijkse trainingen om de beste te worden in je vak! De trainingen die je volgt hangen af van je opleiding en interesses. Onder de mogelijkheden vallen sales & marketingtrainingen, leiderschapstrainingen, selectiecursussen en nog veel meer.
Herken jij jezelf en krijg je hier energie van? Solliciteer dan direct!
Reageer dan snel via deze link of mail je CV (met foto) naar Valerie Bakker, (senior) Recruitment Consultant, bakker@koelewijn.nl
© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaarden
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding