Zoeken
NL EN
Home > Wie zijn wij > Team

Alle thema’s die relevant zijn voor de bedrijfsvoering van franchiseorganisaties vindt u bij Koelewijn & Partners onder één dak.
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Team

Het team van Koelewijn & Partners bestaat uit jonge tot zeer ervaren mensen, gedreven en ondernemend, dat prima de weg weet met grote en kleine franchisevragen. Wij zijn gesprekspartner voor franchisegevers, franchisenemers en andere partijen in de markt.

Advies én operatie

Onze mensen adviseren en/of nemen uw organisatie operationeel werk uit handen. Met hun kennis en hun hands on-instelling staan zij franchiseorganisaties in elke ontwikkelingsfase bij. Of u nou ‘start up’ bent of multinational: wij staan u deskundig bij op die aspecten van uw bedrijfsvoering die aandacht vragen.

Onze mensen kijken vooruit

Uw franchiseorganisatie ontwikkelt zich. De mensen van Koelewijn & Partners staan u vandaag terzijde, maar wijzen u ook op de kansen en risico’s van morgen.

Onze mensen overzien de totale bedrijfsvoering

Werving en selectie, doorlichting en verbetering, ict-gebruik in franchising, interne communicatie binnen franchiseorganisaties, training en begeleiding: alle thema’s die relevant zijn voor de bedrijfsvoering van franchiseorganisaties vindt u bij Koelewijn & Partners onder één dak. Juist in deze brede benadering blijkt voor franchiseorganisaties veel voordeel te zitten.
© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding