Zoeken
NL EN
Home > Partners > FranchisePlus

Franchisen biedt volop kansen. Het is de kunst ze te benutten.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor de nieuwsbrief Inschrijven als kandidaat

FranchisePlus

Mediabedrijf FranchisePlus is een van de business partners van Koelewijn & Partners. FranchisePlus brengt franchiseorganisaties en andere marktpartijen in contact met relevante doelgroepen. Het is de marktplaats voor iedereen die beter zichtbaar wil zijn op de franchisemarkt of informatie over franchising zoekt: franchiseorganisaties, franchisemanagers, franchisecoaches, startende en gevestigde franchisenemers, overnamepartijen en toeleveranciers van de franchisemarkt.

Media van FranchisePlus

De volgende kanalen van FranchisePlus zorgen voor een groot bereik in de wereld van franchising:

  • Portal franchiseplus.nl biedt informatie over franchising, een overzicht van franchiseformules in Nederland, franchisenieuws en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Franchisegevers gebruiken de site in hun zoektocht naar de juiste franchisenemers. Franchisenemers raadplegen de site vaak om zich te oriënteren.
  • Vakblad Franchise+ belicht zes keer per jaar alle kanten van franchising. De informatie is voor startende en gevestigde franchisegevers, franchisenemers en anderen die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen.
  • De digitale Franchise+ nieuwsbrief informeert wekelijks over recente ontwikkelingen. Franchisegevers maken via advertenties en nieuwsberichten nieuw te openen vestigingen en overnamemogelijkheden bekend aan geïnteresseerden.
  • Vacaturesite: Franchiseformule.nl
  • Franchise en formulebeurs: Beurs Onderneem 't

franchiseplus.nl

© Koelewijn & Partners 2017    Relatie loginAlgemene voorwaarden
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding