Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vacature: Salesmanager media

Als salesmanager van Franchise+ bouw je een eigen klantenportefeuille op die zal bestaan uit bekende franchiseformules en leveranciers binnen de franchisebranche. Met deze relaties inventariseer je hun behoeften en op basis hiervan stel jij marketing communicatieplannen op om hun doelstellingen te realiseren. Aansluitend bewaak je de uitvoering van de campagne en ben je verantwoordelijk voor de resultaten. Je hebt veel telefonisch contact met jouw klanten en prospects. Je werkt samen in een gedreven en hecht team van 15 personen vanuit ons kantoor in Baarn.

Over Franchise+

Franchise+ is Nederlands grootste franchise mediabedrijf dat bestaat uit een vakblad, website, nieuwsbrief, evenementen en een beurs en een actieve social media strategie. Ook kopen wij externe media in voor onze opdrachtgevers. Met onze media introduceren wij aspirant-franchisenemers bij franchiseformules, bieden we inspiratie en brengen wij franchisenemers en franchisegevers in contact met relevante marktpartijen.

Wie zoeken wij?

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging in de mediabranche? Ben je enthousiast, communicatief vaardig, leergierig, creatief, klantgericht, een dealmaker en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan is dit jouw uitdaging!

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een B-to-B-omgeving
  • Je bent resultaatgericht en wil graag scoren
  • Je ziet en benut altijd commerciële kansen die klanten toegevoegde waarde bieden
  • Je bruist van de energie en richt je op de resultaten van jouw klanten
  • Je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en wegen om succes te bereiken

Interesse?

Mail dan je cv en motivatie naar horst@franchiseplus.nl, t.a.v. Guido van der Horst. Kijk voor meer informatie op deze site of bel 035 – 54 85933.

© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaarden
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding