Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Profel Kozijnen & Deuren zet in op expansie van dealernetwerk in Nederland

Profel zet in op groeiProfel Kozijnen en Deuren, opgericht in 1948, is een Belgisch familiebedrijf met fabrieken en verkooppunten in België, Nederland en Frankrijk. Gekwalificeerde en geselecteerde Expert Dealers verkopen en monteren vanuit hun eigen showroom vele kozijnen en deuren. Zij staan garant voor een nauwgezette plaatsing en vlekkeloze service.

Profel in de Benelux

Deuren van Profel

Jaarlijks produceert Profel 180.000 ramen en deuren voor zo’n 30.000 gezinnen. Profel beschikt al over een uitgebreid netwerk van zelfstandige gespecialiseerde en gecertificeerde Expert Dealers in België, Nederland en Frankrijk en is marktleider in de Benelux.

Profel Nederland heeft de ambitie om het netwerk aan Expert Dealers de komende tijd uit te breiden met ondernemers die de meerwaarde inzien van een langdurige samenwerking met Profel. Profel heeft hiervoor de franchiserecruiters van Koelewijn & Partners benaderd. Aan Koelewijn & Partners nu de uitdaging om dealers die voldoen een het profiel te acquireren!

Samenwerking met Koelewijn & Partners

Profel kozijnen

"Profel houdt zich al ruim 70 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van kozijnen en deuren. Dat hebben wij volledig onder de knie", aldus Ruud van der Sanden van Profel Nederland. "Naast innovatie op het gebied van esthetiek en maatwerk, willen wij de komende periode steeds meer de nadruk leggen op de uitstekende dienstverlening van Profel in de breedste zin des woords. Binnen deze strategie past ook de wens om het bestaande dealer netwerk uit te breiden met nieuwe ondernemers. Het werven en selecteren van ondernemers is een vak apart, dit besteden wij dan ook graag uit aan de professionals van Koelewijn & Partners’’.

Profel zet in op groei

Profel: kozijnen en deuren

De komende jaren wil Profel in Nederland met circa 15 vestigingen groeien. Gezien het aanbod en de reeds bestaande dealervestigingen, kan dit enkel op een aantal voorgeselecteerde locaties. "De prioriteit ligt het komende jaar op Noord-Holland en Utrecht", voegt Valérie Bakker, Recruitment Consultant van Koelewijn & Partners toe. "We zoeken voor Profel zelfstandig ondernemers die een eigen showroom willen leiden en hun eigen team van medewerkers willen aansturen en motiveren, met behulp van de ondersteuning van Profel".

Valérie vervolgt: "Wij zien goede mogelijkheden voor bestaande of startende zelfstandig ondernemers die zich willen aansluiten bij Profel Kozijnen en Deuren. Profel heeft een duidelijk onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie op gebied van kwaliteit, esthetiek, duurzaamheid en servicegerichtheid. Dit geldt niet alleen voor de Profel-klant, maar vooral ook voor de Profel ondernemers. Profel Expert Dealers beschikken over toegankelijke en frisse ‘one-stop-shops’ en kunnen rekenen op de dagelijkse ondersteuning van Profel. De Profel Expert Dealer wordt door Profel volledig ontzorgd op gebied van o.a. landelijke marketing, leadgeneratie, de ondersteuning van het Service Center en het Profel Training Center (wat de ondernemer en zijn team opleidingen biedt op technisch, organisatorisch en commercieel gebied )’’.

Werving & Selectie via Koelewijn & Partners

Bij de werving en selectie van nieuwe Profel Expert Dealers, vormt een zorgvuldig en in overleg met Profel Nederland samengesteld ‘normprofiel’ het uitgangspunt bij dit proces. Een gedegen profiel, een professionele organisatie en degelijke ondersteuning zijn immers belangrijke voorwaarden voor succesvolle samenwerking voor de zelfstandige ondernemers die bij Profel willen aansluiten. Deze ondernemers worden via alle mogelijk denkbare kanalen geworven en worden door Koelewijn & Partners binnen 24 uur opgevolgd.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden als Expert Dealer bij Profel Kozijn & Deuren? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze Recruitment Consultants:

Ferdinand Molenaar via 035-5485932 of molenaar@koelewijn.nl of
Valérie Bakker via 035-5485945 of bakker@koelewijn.nl  


© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding