Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Nieuwe ondernemer voor HouseHunting Enschede

Franchiseorganisatie HouseHunting blijft groeien! Deze week werd alweer een franchisecontract getekend. Chris Uncu gaat HouseHunting in Twente op de kaart zetten en zal in juli in Enschede gaan beginnen.

Chris is geboren en getogen in Twente en sinds een aantal jaar actief in de vastgoedbranche. Via zijn netwerk is hij onlangs in contact gekomen met de ambitieuze franchiseorganisatie HouseHunting, besloot een en ander verder te professionaliseren en aan te sluiten bij dit concept. ‘Profiteren van de expertise en het netwerk van een landelijke organisatie en samen met mijn collega-ondernemers blijven door ontwikkelen en nieuwe initiatieven ontplooien, spreekt mij erg aan’, aldus Chris.

Uncu heeft twee universitaire studies afgerond en is werkzaam geweest bij de Universiteit Twente en beschikt over een groot netwerk aldaar. Hij ziet veel kansen in de vastgoedmarkt van deze provincie en Enschede in het bijzonder. “Ik verheug me erop om de beleggers en verhuurders in deze regio te begeleiden bij de aankoop, verbouwing, verhuur en beheer van hun onroerend goed. Studenten, particulieren en expats kunnen bij HouseHunting Enschede terecht voor het vinden van een geschikte kamer of appartement”, aldus de nieuwe franchisenemer.

Koelewijn & Partners wenst Chris en HouseHunting beiden veel succes en ziet hun samenwerking vol vertrouwen tegemoet!

© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding