Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Nieuwe franchisenemer voor HouseHunting Tilburg

Onlangs tekende Patrick van Laarhoven het franchisecontract met HouseHunting en werd hij de nieuwe franchisenemer in de regio Tilburg. HouseHunting Tilburg is te vinden aan de Bredaseweg 288 in Tilburg.

Franchiseorganisatie HouseHunting

Franchiseorganisatie HouseHunting is in 2005 in Tilburg ontstaan. HouseHunting is inmiddels uitgegroeid tot dé makelaar op gebied van verhuur, beheer en advies in Nederland. HouseHunting heeft inmiddels 19 franchisenemers.

HouseHunting Tilburg, een bekende naam in Tilburg, heeft in de loop der jaren een groot netwerk aan huurders en verhuurders opgebouwd in de regio Tilburg en heeft sinds 2005 vele kamers, appartementen en huurwoningen verhuurd aan studenten, expats en young professionals. HouseHunting was echter op zoek naar een nieuwe, ambitieuze franchisenemer om dit werkgebied te exploiteren. Deze werd gevonden in ervaren ondernemer Patrick van Laarhoven!

Patrick van Laarhoven

Van Laarhoven is al geruime tijd actief in de financiële dienstverlening en heeft in diverse Brabantse gemeenten vestigingen van De Hypotheekshop en Hyadvies. Patrick vertelt: "de laatste jaren bied ik vanuit deze dienstverlening ook 'verhuurhypotheken' en heb de afgelopen jaren dan ook een relevant netwerk opgebouwd. Ik dacht al enige tijd aan het uitbreiden van de bestaande diensten van mijn bedrijven met verhuurbemiddeling en beheer. Ik zie hierin veel toegevoegde waarde middels de samenwerking met HouseHunting".

"Toen ik deze kans, het overnemen van werkgebied Tilburg, voorbij zag komen was ik dan ook meteen enthousiast". Ook HouseHunting was meteen positief. "Vanwege zijn ondernemerservaring en netwerk op gebied van financiële dienstverlening zien wij in Patrick ook een ondernemer die van toegevoegde waarde is voor de organisatie. Patrick heeft bovendien veel kennis en expertise op gebied van (online) marketing en is al een ervaren 'franchisenemer'. Hij gelooft, net als wij, in dit succesvolle businessmodel", aldus Sergio van Heeswijk, een van de franchisegevers van HouseHunting.

Bij HouseHunting Tilburg is men aan het juiste adres voor huur, verhuur of beheer van woningen. Patrick en zijn team informeren verhuurders en woningzoekenden in de regio Tilburg graag over hun (ver)huurmogelijkheden.

Felicitaties

Koelewijn & Partners wenst Patrick veel succes bij deze ontwikkeling en heeft alle vertrouwen in een langdurige samenwerking met HouseHunting !

© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding