Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Nieuwe franchisenemer voor HouseHunting in Zwolle

Okko Veen voor alle makelaarszaken in Zwolle en omgeving!

Okko Veen tekende onlangs het HouseHunting-franchisecontract en is vanaf heden actief als dé makelaar voor verhuur, beheer en advies in Zwolle en aangrenzende gemeenten!

Na jarenlang actief te zijn geweest in de ICT-branche begon het bij Okko te kriebelen om in een geheel andere branche te gaan ondernemen; iets moois opbouwen en bij voorkeur in zijn eigen stad Zwolle. De vastgoedbranche sprak aan. Okko had zelf in de praktijk al eens ervaren hoe de dienstverlening van de verhuurmakelaardij er uit zag toen hij in het verleden een woning verhuurde.

Via de recruiters van Koelewijn & Partners kwam hij in aanraking met het franchiseconcept HouseHunting en vond hierin de juiste match. De stap naar franchisenemerschap was gezet!

Bij HouseHunting Zwolle is men aan het juiste adres voor huur, verhuur of beheer van woningen. HouseHunting Zwolle heeft als kernwaarden: nuchter, betrouwbaar en professioneel. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, daar staat Okko voor! Naast Zwolle is Okko actief in de regio: Kampen, Zwartewaterland, Dalfsen, Raalte, Olst Wijhe, Staphorst, Heerde, Hattem, Ommen en Oldebroek.

Koelewijn & Partners wenst Okko Veen veel succes bij zijn nieuwe stap in zijn carrière en wenst hem veel succes toe bij het succesvolle franchiseconcept HouseHunting!


© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding