Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

“Een persoonlijk afscheid ontroert alle aanwezigen, ook mij!”

Marinette BoersmaOp 5 maart start Marinette Boersma als Yarden-franchisenemer in de regio Annen-Gieten-Stadskanaal, onder de naam Yarden & Boersma. Ze heeft al jaren ervaring als uitvaartverzorger voor Yarden Uitvaartorganisatie in deze regio en is bekend met de lokale uitvaartlocaties, gebruiken en gewoonten. Nu is het tijd voor de stap naar zelfstandig uitvaartondernemer maar nog altijd met dezelfde passie en betrokkenheid. “Ieder mens is bijzonder. Dat moet iedere uitvaart dus ook zijn.”

Oprechte aandacht

Marinette vertelt: "Iedereen krijgt een fase in zijn leven waarin je merkt wat je echt belangrijk vindt in het leven. Het omgaan, werken en communiceren met mensen is altijd mijn passie geweest. Dit werk, waarbij ik mijn betrokkenheid bij mensen kan combineren met mijn vermogen om te schakelen en organiseren past bijzonder goed bij mij”, aldus Marinette. “Precies vijf jaar na mijn eerste werkdag als uitvaartverzorger zet ik een nieuwe stap en ga ik verder als Yarden & Boersma. Wat onveranderd blijft is mijn liefde voor dit vak en de wens om voor iedereen een goed afscheid mogelijk te maken.”

Op de grens van Drenthe en Groningen

Yarden & Boersma werkt in de regio Annen, Anloo, Gieten, Eext, Spijkerboor, Nieuw- en Oud Annerveen, Gasselte, Gasselternijveen, Stadskanaal, Musselkanaal en Vledderveen. De uitvaartonderneming is er voor iedereen. Ook voor mensen die niet in het verzorgingsgebied wonen, die niet verzekerd zijn of geen verzekering bij Yarden hebben afgesloten.

© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding