Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

La Place kiest voor online handboek van Scienta

vraag nu een gratis demonstratie aan!La Place kiest voor de internationale uitrol van franchising voor het online handboeksysteem Scienta via Koelewijn & Partners. Scienta is een systeem speciaal gebouwd voor het eenvoudig en veilig delen van documentatie zoals franchisehandboeken. Scienta is met Koelewijn & Partners de samenwerking aangegaan voor de franchisemarkt om op deze manier de oplossing optimaal in te kunnen richten voor franchiseorganisaties.

Senior Consultant Pieter Koelewijn: “Scienta heeft diverse intranetmogelijkheden en combineert een uitgebreide rechtenstructuur met een groot gebruiksgemak. Dit maakt het geschikt voor organisaties van alle formaten, variërend van complexe organisaties als La Place tot vrij jonge en beginnende formules als De KoffieMeulen.”

La Place heeft voor Scienta gekozen omdat het een fractie kost van het zelf ontwikkelen van een systeem, omdat het snel te implementeren is en, bovenal, omdat het in verhouding met hun huidige systeem veel tijd zal schelen voor zowel franchisepartners als de eigen organisatie.

Geïnteresseerd hoe een online handboek in Scienta uw organisatie tijd en geld kan besparen terwijl u betere grip krijgt op de kwaliteit? Vraag dan een kosteloze demonstratie aan!


© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding