Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Koelewijn en Partners werft nieuwe franchisenemer voor De KoffieMeulen

Arnoud & Karen

De recruiters van Koelewijn & Partners hebben recent voor franchiseorganisatie De KoffieMeulen de samenwerking met een nieuwe ondernemer mogen formaliseren. Arnoud Vermeulen, oprichter van De KoffieMeulen en Karen Welter hebben een handtekening gezet onder het franchisecontract voor de nieuw te openen winkel in Oegstgeest.

De winkel aan De Kempenaerstraat zal de komende weken een metamorfose ondergaan in de bekende ‘De KoffieMeulen-huisstijl’, voordat de deuren in november geopend worden. Klanten kunnen dan bij Karen terecht voor het kopen van koffie, thee, chocolade en aanverwante producten. Voor een lekkere koffie of een heerlijk tussendoortje, schuiven de gasten aan in de schenkerij.

Van klant tot De KoffieMeulen-ondernemer

Karen vertelt: ‘Ik ben al jaren vaste klant bij De KoffieMeulen-winkel in Sassenheim vanwege de kwalitatieve producten en de frisse uitstraling van de winkel’. Karen was jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven, in de HR- IT-branche, maar het ondernemerschap lonkte al geruime tijd. Tijdens haar oriëntatiefase op gebied van franchisemogelijkheden, als onervaren ondernemen zag zij veel meerwaarde in de ondersteuning van een franchisegever, bleek dat De KoffieMeulen een franchise-optie aanbiedt. Toen was de keuze snel gemaakt!

‘Met behulp van franchisegever Arnoud en zijn team van De KoffieMeulen hebben we de plannen de afgelopen maanden verder uitgewerkt en werken we nu toe naar de opening van de winkel in november’, aldus Karen. De KoffieMeulen krijgt al veel naamsbekendheid in Oegstgeest; deze week ontvangen bezoekers van het Proper OLCT open tennistoernooi bijvoorbeeld een overheerlijke De KoffieMeulen-bonbon om de komst van de winkel aan te kondigen. Karen vertelt: ‘Ik krijg al zo veel leuke reacties uit Oegstgeest over de komst van de winkel en schenkerij. Er is in de gemeente veel behoefte aan een speciaalzaak als De KoffieMeulen’.

Het uitgangspunt van oprichter Arnoud Vermeulen bij De KoffieMeulen-franchiseformule is: ‘samen sta je sterk’. ‘Franchise stelt De KoffieMeulen-ondernemer in staat optimaal invulling te geven aan lokaal ondernemerschap, gecombineerd met samenwerking op vlakken waar dit voordelen biedt zoals bij de inkoop en de marketing’, aldus Arnoud. ‘Wij maken graag kennis met nieuwe kandidaat- ondernemers met passie voor koffie, thee en chocolade die hun eigen speciaalzaak met schenkerij willen openen in de Randstad’.


© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding