Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Koelewijn start samenwerking met Capital Circle

Crowdfunding, voor grote en kleine bedragen.Crowdfunding is een steeds belangrijkere vorm van financiering voor kleine ondernemers. Wij hebben dan ook al talloze ondernemers succesvol ondersteund bij het realiseren van hun crowdfundprojecten. Om aspirant-ondernemers nog beter te kunnen ondersteunen bij hun financiering breiden we onze portfolio van financieringspartners continue uit. Dit betekent dat we voor (vrijwel) alle situaties de juiste financieringspartners kunnen bijschakelen. Of het nu gaat om de start van een onderneming, uitbreiding of tijdelijk werkkapitaal.

Veel projecten zijn met begeleiding van Koelewijn & Partners al gerealiseerd via Nederlands grootste crowdfundplatform: Geldvoorelkaar.nl. Deze samenwerking heeft nog een extra toegevoegde waarde. Consultant Pieter Koelewijn: “Capital Circle onderscheidt zich in de markt op een aantal belangrijke punten zoals een kortere doorlooptijd en een gerichte focus op franchising. Het tekenen van een samenwerking met Capital Circle betekent dat wij kandidaten niet alleen meer financieringsmogelijkheden bieden, maar kunnen dat ook nog eens tegen aantrekkelijkere tarieven doen dan wanneer ze zelfstandig hun financiering rond proberen te krijgen.”

Het eerste project via Capital Circle is reeds gerealiseerd: Franchisenemer Erwin Lagcher kan met Personal Fitness Nederland in Schoonhoven aan de slag nadat via dit platform € 32.500,- succesvol is opgehaald.

Wilt u weten hoe wij u of uw ondernemers kunnen ondersteunen bij het rondkrijgen van hun financiering? Bekijk dan onze pagina over crowdfunding en neem contact met ons op!

© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding