Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Koelewijn & Partners staat op de Onderneem ‘t! beurs

Bezoek de Koelewijn & Partners stand op de 15e editie van de franchisebeurs Onderneem ‘t! Op donderdag 19 en vrijdag 20 april is in de nieuwe locatie De Loods in Nijkerk de beurs waar franchisegevers in contact komen met kandidaat-franchisenemers. Tijdens de beurs komen wij graag in contact met jou om te praten over de mogelijkheden van Koelewijn & Partners.

Bezoekers kunnen meer te weten komen over het ondernemerschap en franchise in het algemeen. Tijdens de beurs worden meer dan 20 seminars georganiseerd, verdeeld over twee dagen, om jou vol kennis en enthousiasme huiswaarts te laten keren.

Naast de nieuw te openen vestigingen, komen ook de vestigingen die ter overname staan aan bod op de Overnamewand.

Gratis entreekaarten aanvragen?

Kortom: de beurs biedt de kandidaat-franchisenemer de gelegenheid om in één dag alles te weten te komen over ondernemen in franchise. De beurs wordt voor het eerst gehouden in De Loods in Nijkerk. De locatie is goed toegankelijk, het ligt direct aan de A28. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Via www.ikwordondernemer.nl kun je gratis kaarten aanvragen. Wij ontvangen je graag in de Koelewijn & Partners stand tijdens de Onderneem ‘t! beurs!


© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding