Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

German Doner Kebab gaat Nederland veroveren!

German Doner Kebab is een samenwerking gestart met de franchiserecruiters van Koelewijn & Partners en Franchise+, om ondernemers te gaan werven in Nederland.

German Doner Kebab opende in 1989 haar eerste winkel in Berlijn en is inmiddels met meer dan 60 winkels actief in Het Midden Oosten, Duitsland, Qatar, Oman, Pakistan, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. De organisatie is ambitieus en groeit snel. Nederland stond dan ook hoog op het verlanglijstje om ondernemers te werven. De werving richt zich zowel op een Master Franchisenemer en (single/multi franchisenemers).

Missie van German Doner Kebab

De missie van de formule is om erkend te worden als een van de beste fast-food ketens ter wereld en als nummer 1 voor kebab!

De kebab is gemaakt van hoogwaardige, exclusieve ingrediënten en mager, sappig rundvlees en pure kipfilets. Deze vleesproducten worden rechtstreeks uit Duitsland geïmporteerd om de kwaliteit en consistentie te behouden. De formule gebruik alleen verse, lokaal geproduceerde groenten die dagelijks worden geleverd en klaargemaakt, samen met het speciale "Doner Kebab"-brood.

Ondersteuning vanuit German Doner Kebab

Nederlandse franchisenemers van German Doner Kebab kunnen terugvallen op een zeer ervaren team, wat hen vanuit het Verenigd Koningrijk, zal begeleiden bij de training, winkelopening en doorlopende ontwikkeling, leveranciersrelaties, winkelinrichting, tot digitale marketing en ondersteuning van sociale media.

Enthousiast geworden over German Doner Kebab, bel de recruiters van Koelewijn & Partners op 035-5485945.

© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding