Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Broodje Bewust en Koelewijn & Partners gaan franchisenemers werven

Koelewijn & Partners en Broodje bewust werken al enige tijd samen om het succesvolle Broodje Bewust-concept (nu alleen nog bekend in Leeuwarden en omstreken) voor franchise gereed te maken, zodat ook andere ondernemers hun eigen Broodje Bewust lunchroom kunnen openen.

Dit project is bijna gereed en eerdaags zullen de franchise-recruiters van Koelewijn & Partners de werkzaamheden starten voor het werven van aspirant-ondernemers voor dit concept.

Bij de lunchroom van Broodje Bewust vind je uitsluitend eten en drinken van natuurlijke afkomst. Ten minste 85% is biologisch en daarnaast werkt Broodje Bewust met lokale producten en wordt er veel zelf gemaakt. Fabian en Tjitske, de oprichters van Broodje Bewust, speelden al tijden met het idee om een biologische lunchroom te openen. Het plan werd verder uitgewerkt en middels CrowdFunding werd hun droom in 2014 werkelijkheid; na een verbouwing van twee maanden, openden zij hun lunchroom aan de Groentemarkt in Leeuwarden. Fabian en Tjitske willen dit succes graag delen, vandaar deze stap naar ‘franchise’.

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen en het gebruik van goede producten, vooral uit de nabije omgeving, wil Broodje Bewust in haar gehele bedrijfsvoering door vertalen. De kernwaarden: profit, people en planet staan hoog in het vaandel, aldus Fabian!

Broodje Bewust is op zoek naar enthousiaste, gedreven en maatschappelijke betrokken ondernemers die deel willen uitmaken van dit ‘duurzame’ franchiseconcept en hun eigen Broodje Bewust lunchroom willen starten in hun eigen regio. De recruiters van Koelewijn & Partners informeren je graag over de mogelijkheden!


© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding