Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Broodje Ben en de recruiters van Koelewijn & Partners gaan samenwerken aan expansie van de formule!

Broodjes Ben gaat uitbreiden!De franchiserecruiters van Koelewijn & Partners mogen dit voorjaar weer een nieuwe klant verwelkomen; ze starten een samenwerking met Broodje Ben ten behoeve van het werven van franchisenemers. De verkoopwagens van Broodje Ben zijn in Utrecht al jaren een begrip. De constante, hoge kwaliteit, het ruime assortiment en de betaalbaarheid van de verse broodjes die met een flinke portie humor worden verkocht, trekken elke dag opnieuw een flink publiek!

Uniek concept

Zeven dagen in de week kunnen klanten bij de bekende “Broodje Ben’ kramen op de hoek van de Oudegracht en de Bakkerbrug en op De Uithof voor een bijzonder lekker broodje… met een lach en een grap. In Groningen bestaat sinds 2017 een heuse Broodje Ben kiosk. De broodjes worden bereid terwijl u wacht, verser kan niet!

De klant van Broodje Ben heeft de keus uit meer dan 50 royaal belegde broodjes die met toewijding zijn bereid. Daarnaast worden verse sappen en frisdrank verkocht. De medewerkers van Broodje Ben adviseren de klanten natuurlijk graag bij de juiste keus. Zelf een broodje samenstellen kan natuurlijk ook! Broodje Ben verzorgt daarnaast ook graag een lunch of tussendoortje voor (zakelijke) bijeenkomsten of evenementen. Tevens kunnen de broodjes eenvoudig besteld en thuisbezorgd worden.

Broodje Ben zoekt:

Broodje Ben is op zoek naar enthousiaste, gedreven ondernemers die deel willen uitmaken van dit groeiende franchiseconcept en de verkoop willen starten vanuit hun eigen verkoopkraam of kiosk.

Beleving, creativiteit en gastheerschap staan bij Broodje Ben hoog in het vaandel. De formule gelooft heilig in lokaal ondernemerschap en het erkennen en herkennen van gasten! Ervaring en/of affiniteit met food en horeca is essentieel.


© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding