Zoeken
NL EN
Home >
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Barberhop M Room zoekt Master Franchisenemer in Nederland en start samenwerking met Koelewijn & Partners

more than a barberBegin 2018 zijn de recruiters van Koelewijn & Partners gestart met de werving naar een Master-Franchisenemer voor de kappersketen M Room; ‘more than a barber’. De Finse franchiseketen M Room biedt knip- en scheerbehandelingen voor heren aan en is actief sinds 1998. Inmiddels is M Room gevestigd in Estland, Letland, Zweden, Duitsland en de Verenigde Staten. M Room ziet goede kansen op de Nederlandse markt en is daarom op zoek naar (een) ambitieuze ondernemer(s) die M Room in Nederland op de kaart willen zetten en hier meerdere kapperswinkels willen openen. M Room heeft de franchise recruiters van Koelewijn & Partners ingeschakeld om hen hier op de Nederlandse markt in bij te begeleiden.

Uniek concept

Het concept van M Room is uniek: middels een lidmaatschap, kunnen heren zo vaak als zij willen gebruik maken van de diensten van M Room. Zonder afspraak kunnen zij terecht voor een knip- of scheerbeurt. M Room wil haar klanten laten genieten van een totale beleving: de haarstylisten zijn specifiek opgeleid om het haar van mannen te knippen. Tijdens een bezoek aan een van de winkels krijgen klanten gratis drankjes aangeboden en kunnen zij zelfs poolen of videogames spelen. M Room heeft ook eigen lijn voor haar en huidverzorgingsproducten voor mannen ontwikkeld, zodat zij hier ook thuis van kunnen genieten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Master Franchisenemer worden bij M Room in Nederland, neem dan rechtstreeks contact op met Valérie van Koelewijn & Partners via 035-5485945

© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding