Zoeken
NL EN
Franchisen biedt volop kansen. Het is de kunst ze te benutten.
Yarden Franchise
Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Yarden

Uitvaartverzekeraar en uitvaartverzorger Yarden
Succesvolle match franchisenemers
Organisatie Toonaangevende uitvaartverzekeraar en -verzorger Yarden
Groeifase Professionele organisatie
Opdrachtgever Franchisedirectie
Doorlooptijd ruim 2 jaar (2008-2010)

Klantsituatie

Yarden zoekt extra franchisenemers en kampt met veel belangstelling, maar ook met veel minder geschikte kandidaten. Koelewijn & Partners heeft bij Yarden aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de franchiseorganisatie en wordt nu gevraagd een adequate match te realiseren tussen nieuwe franchisenemers en Yarden.

Uitdaging

Koelewijn & Partners stelt eerst een goede diagnose. Het gaat hier om een bijzonder ondernemersprofiel. De ‘ideale franchisenemer’ voor Yarden is gemotiveerd voor het bijzondere beroep van uitvaartverzorger, maar heeft ook het ondernemerschap in zich om in een regio de Yarden- filosofie tot volle ontplooiing te brengen.

Aanpak

Werving & Selectie van franchisenemers vergt specialistische kennis en ervaring. Het gaat niet alleen om de kwaliteiten van de potentiële ondernemer, maar ook om de exploitatie van de toekomstige onderneming en de aansluiting met de privé-situatie van de kandidaat.

Een juiste dosering van de informatieuitwisseling is cruciaal. Dankzij een jarenlange ervaring met de werving & selectie van franchisenemers en een brede franchise-ervaring neemt Koelewijn & Partners de voorselectie van kandidaten voortvarend ter hand. Het aantal te voeren gesprekken blijft voor Yarden te overzien.

Resultaat

  • Match met 17 geschikte franchisenemers
  • Efficiënte voorselectie; Yarden voert alleen gesprekken met goed gekwalificeerde en volledig geïnformeerde kandidaat-ondernemers
© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding