Zoeken
NL EN
Home > Franchisegevers > Franchiseorganisatie starten

Een concept kan zeer geavanceerd zijn. Maar vaak zit de kracht juist in de eenvoud en beheersbaarheid van het concept.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan Laat ons u terugbellen Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Franchiseorganisatie starten

Koelewijn & Partners helpt startende franchiseorganisaties met een goede voorbereiding. We zetten de hoofdlijnen uit voor uw ‘franchisehuis’ en zorgen voor de operationele invulling. Met het leggen van een goed fundament voorzien we uw franchiseorganisatie van een solide basis voor de komende jaren. Franchise kan een zeer geschikt model zijn voor alle typen organisaties: Producenten, Groothandels en Eindaanbieders.

U wilt zelf franchisegever worden?

Koelewijn & Partners ondersteunt u met onder meer de volgende zaken:

  • Ontwikkelen franchiseformule
  • Ontwikkelen franchisehandboek
  • Opstellen franchiseovereenkomst
  • Vaststellen vergoedingen

De franchise ontwikkelingstrajecten

We bieden verschillende trajecten aan, afhankelijk van hoe overtuigd u bent dat franchising voor u de juiste keuze is.

Franchise Discovery

Wilt u groeien met uw bedrijf, maar u weet niet hoe? In een Franchise Discovery sessie analyseren wij in één dagdeel samen met u de 'franchisability' van uw concept en verkennen wij wat er er allemaal voor u bij komt kijken.

Franchise Discovery

Houtskooltekening

U bent er al van overtuigd dat uw concept 'franchisable' is, maar u wenst eerst nog met (meer) zekerheid te bepalen wat er voor uw organisatie concreet benodigd is om dit te realiseren. Alle strategische en beleidsmatige keuzes worden gemaakt. Als resultaat weet u op welke wijze u de franchise succesvol kunt realiseren en wat er nog moet gebeuren voordat u zover bent.

Houtskooltekening

Franchise Business Case

De meest vergaande voorbereiding betreft het ontwikkelen van de franchise business case. U weet al zeker dat uw concept ‘franchisable’ is, en u doorgrondt op hoofdlijnen de consequenties. Tijdens de ontwikkeling van de franchise business case worden de onderwerpen ten opzichte van de ‘Houtskooltekening’ meer gedetailleerd vastgelegd en wordt de financiële consequenties zoals vergoedingenstructuur en financieringsbehoefte gedetailleerd bepaald.

Franchise Business Case

Operationeel maken van uw formule in praktijk

Na het uitdenken komt het doen! Dus zodra u strategisch en beleidsmatig weet dat franchising de toekomst voor uw organisatie is, en weet op welke wijze u dit gaat realiseren. is het tijd om de samenwerking operationeel in detail uit te werken.

Franchise operationaliseren

© Koelewijn & Partners 2018    Relatie loginAlgemene voorwaardenPrivacy Verklaring
Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en de website af te stemmen op uw interesses.
Sluit melding